سئو سایت فروشگاهی چیست و چه کمکی به درآمد و فروش سایت ما می کند؟
نوشته شده توسط : موسیوند

 

به طور طبیعی، پس از راه اندازی فروشگاه آنلاین خود، همه شما به دنبال ارتقاء آن در نتایج گوگل هستید. برای دریافت ترافیک بیشتر و البته فروش بیشتر. در این مقاله شما را با نگاهی واقع بینانه به ذخیره سئو معرفی می کنیم و نکات کاربردی را به شما آموزش می دهیم.

چرا نمیفروشم؟ مگه نگفتی اگه سایتی بسازم پول در میارم؟ پس چرا هنوز هیچ فروشی در سایت فروشگاه من ثبت نشده است؟

فقط 2 هفته از راه اندازی فروشگاه اینترنتی اش می گذرد و هر روز گلایه می کند که مثل دیجی کالا ماهانه چند میلیارد تومان درآمد ندارد. بیش از 50 درصد از مشتریان ما این نگرانی را دارند. ما به آنها حق می دهیم; اما بد نیست به گوگل حق بدهیم! زیرا باید تمام سایت ها و هر یک از صفحات خود را به تنهایی ایندکس (شناسایی) کند. تنها پس از آن زمان انتخاب بهترین گزینه ها برای دستیابی به بیشترین نتیجه است.

مطمئناً در مورد رشد سایت یا سئوی آن شنیده اید (وگرنه الان اینجا نبودید!). اما ممکن است دقیقاً ندانید که چیست و چگونه آن را بهبود ببخشید. اگر قصد راه اندازی یک سایت فروشگاهی را دارید یا قبلاً آن را ایجاد کرده اید و اکنون به دنبال ارتقای فروشگاه خود در نتایج گوگل (سئو فروشگاه آنلاین) هستید، با ما همراه باشید تا به طور مفصل در مورد آموزش سئو سایت فروشگاهی صحبت کنیم.

 

البته اگر هنوز نمی دانید سئو چیست، بهتر است ابتدا مقاله سئو چیست و چرا اهمیت دارد را از وبسایت خانوم سین مطالعه کنید. در این صورت آمادگی بیشتری برای بهبود سئو سایت فروشگاهی خود خواهید داشت. بگذارید از همان ابتدا به شما بگوییم که در مورد سئو سایت فروشگاهی خود باید صبور باشید! علاوه بر این، هیچ تضمینی برای رسیدن به بالاترین نتایج وجود ندارد. و نه برای همیشه در این موقعیت باقی بمانند.

آموزش سئو برای فروشگاه اینترنتی

در سری مقالات آموزش سئو در مورد اینکه سئو چیست و چگونه می توان آن را بهبود بخشید بسیار بحث کرده ایم. اما اکنون می خواهیم در مورد سئوی فروشگاه اینترنتی صحبت کنیم که یکی از عوامل موفقیت و فروش فروشگاه اینترنتی است. بیایید آن را به صورت حرفه ای بررسی کنیم.

 

  1. نکات اساسی سئو سایت فروشگاهی را رعایت کنید

اگر از قالب های رایگان یا اختصاصی برای سایت خود استفاده کرده اید، ابتدا کدنویسی آن را با ابزار اعتبارسنجی w3schools بررسی کنید تا مطمئن شوید که مشکل فنی سئو وجود ندارد. سئوی فنی به این معنی است که ساختار اصلی سایت شما توسط موتورهای جستجو قابل درک و شناسایی است.

البته اگر از فروشگاه سازهای معتبری مانند پورتال استفاده کرده اید، جای نگرانی نیست. زیرا سایت هایی با پورتال اولیه سئو طراحی شده اند. اکنون می توانید ایجاد فروشگاه آنلاین خود را با پورتال شروع کنید. خبر خوب این است که یک آزمایش 7 روزه رایگان نیز ارائه می دهد.

پس از بررسی کدهای مدل:

نقشه سایت فروشگاه اینترنتی را در کنسول جستجو وارد کنید.

سرعت سایت را بهینه کنید و آن را با استفاده از ابزار gtmetrix بررسی کنید.

تجربه کاربری (ux) و ظاهر سایت را تا حد امکان بهینه کنید.

ایجاد لینک بین صفحات مختلف

و...

اینها همان نکات اساسی هستند که در مقالات آموزش سئو برای مبتدیان می خوانید. اما در این مقاله قصد نداریم چند نکته ساده و ابتدایی را به شما آموزش دهیم. در ادامه نکات مهم و حرفه ای تری را در اختیار شما قرار می دهیم:

 

  1. ساختاری مناسب برای فروشگاه اینترنتی خود ایجاد کنید

یکی از مهم ترین نکات سئو سایت فروشگاهی که بسیاری از مدیران فروشگاه های جدید از آن اطلاعی ندارند، ساختار صحیح سایت است.

در اینجا یک مثال خوب از ساختار صحیح سایت فروشگاهی آورده شده است. ساختاری که در آن محصولات به بهترین شکل ممکن طبقه بندی می شوند. این بدان معنی است که نتیجه جستجوی کلمه "شلوار" در سایت شما نباید صفحه محصول برای شلوار جین آبی باشد. بلکه نتیجه صحیح یک مقوله است. به عبارت دیگر ابتدا باید به صفحه دسته بندی ها (خط 2) دسترسی داشته باشید، سپس با انتخاب یکی از مدل ها به صفحه محصول خاص دسترسی پیدا کنید.

در فروشگاه های آنلاین، دسته بندی های مناسب نقش مهمی در سئو دارند. زیرا آنها همچنین تجربه کاربری را بهبود می بخشند. بنابراین در اولین قدم باید ساختاری مناسب برای محصولات فروشگاه خود تعریف کنید.

 

  1. کلمات کلیدی فروشگاه را هدف قرار دهید

 

این بخش مهمترین مرحله برای سئو سایت فروشگاه شما است. هر فروشگاه اینترنتی مجموعه ای از کلمات کلیدی دارد. بسته به صنعت و زمینه ای که در آن کار می کنید، باید در ابتدا تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید. زیرا کاربر می تواند شما را از این طریق پیدا کند.

پس از انجام تحقیقات لازم، تعداد مشخصی از کلمات کلیدی را برای هر صفحه تعیین می کنیم. هدف گذاری نادرست کلمات کلیدی در صفحه می تواند باعث شود صفحه مورد نظر حتی در 5 صفحه اول گوگل نمایش داده نشود. به عنوان مثال، به نظر شما وقتی کاربر پیراهن مردانه را در گوگل جستجو می کند، می خواهد به صفحه محصول شما درباره پیراهن مردانه 4 خانه برود؟ یا شاید یک مقاله آموزشی در مورد خرید پیراهن؟ احتمالا نه!

کاربری که کلمه خرید پیراهن مردانه را جستجو می کند باید به دسته بزرگی هدایت شود که در آنجا تعداد زیادی کالا مانند

پیراهن پشمی مردانه

پیراهن نخی مردانه

پیراهن مردانه در جعبه

و...

بنابراین با دقت تعیین کنید که کدام کلمه کلیدی برای هر صفحه از سایت شما مناسب است. بسیار مهم است که بدانید اکثر جستجوهای کاربران باید به صفحات دسته بندی شما در سایت فروشگاه شما ختم شود، نه صفحات کالا و محصولات. برای اینکه بفهمید کاربر به چه نوع محتوایی در کلمه کلیدی مورد جستجوی شما علاقه دارد، بهتر است لینک های صفحه اول گوگل را بررسی کنید.

 

نکته: قدرتمندترین صفحه در هر سایتی اولین صفحه اصلی آن است. بنابراین پیشنهاد می کنیم یکی از مهمترین و سخت ترین کلمات کلیدی سایت را در صفحه اصلی هدف قرار دهید.

یک پیشنهاد: اگر در حوزه‌ای پررقابت فعالیت دارید، بهتر است علاوه بر کلمات کلیدی اصلی، روی عبارات کلیدی طولانی هم کار کنید. مثلا یک سایت تورهای داخلی دارید؛ به‌جای "تور مشهد" روی "تور مشهد 5 روزه هوایی" کار کنید. چون رقابت روی این عبارات دم‌دراز کمتر است و احتمال کسب رتبه سایت شما بالاتر خواهد بود.

 

اگر می خواهید روش هایی مانند ریدایرکت کردن که برای صفحات ۴۰۴ و لینک های شکسته استفاده می شود را یاد بگیرید و همچنین اگر می خواهید تبدیل به یک سئو کار ماهر شوید حتما از مطالب و آموزش هزینه سئو سایت دندانپزشکی  وبسایت خانوم سین کمک بگیرید.

 

  1. توضیحات در صفحات محصول و دسته بندی مهم است

توضیحات محصول سئوی این صفحه و همچنین سئو سایت فروشگاه شما را بهبود می بخشد. البته نوشتن توضیحات صفحه را بهینه نمی کند! در محتوای متنی با کیفیت باید نکات سئو را رعایت کرده باشید و نیاز کاربر را برآورده کنید. نمونه موفق آن سایت دیجی کالا است که محتوای جامع و مرتبطی را به تمامی محصولات خود اضافه کرده است. با خواندن آن، تقریباً هیچ سوالی برایتان باقی نمی ماند.

نکته دیگر استفاده از توضیحات و محتوا در صفحات برچسب و دسته است. وجود متن سئو با توجه به کلمات کلیدی مناسب در این صفحات باعث بهبود سئوی آنها می شود. البته بهتر است قبل از اجرای این تکنیک با یک متخصص سئو مشورت کنید یا حداقل مطمئن شوید متنی که در این صفحات قرار می دهید باعث تجربه کاربری ناخوشایند در سایت نشود.

یک نکته مهم: یکی از مشکلاتی که در سئو فروشگاه اینترنتی با آن مواجه هستیم، افزایش تعداد محصولات و مشابهت آنهاست. به عنوان مثال، در یک شرکت چاپ تی شرت، تمام محصولات تی شرت هستند و تنها تفاوت در طرحی است که آنها را تشکیل می دهد. به این ترتیب باید بتوانید برای هر یک از آنها محتوای متفاوتی بنویسید.

 

  1. قدرت محتوای ویدیویی در سئو را دست کم نگیرید

ما بارها در مورد اهمیت بازاریابی ویدیویی صحبت کرده ایم. تکرار می کنیم و باز هم می گوییم... "محتوای ویدئویی تاثیر زیادی در سئو سایت و جذب کاربر دارد".

طبق مطالعه DigitalSherpa، بیش از 90 درصد از کاربران قبل از خرید، ویدیوهای محصول را تماشا می کنند. مطمئنا وجود این نوع محتوا در صفحات محصولات و گاها در صفحات دسته بندی هم بر نتایج سئو سایت شما و هم بر نرخ تبدیل آن تاثیر مثبت دارد. ما مقاله “نرخ تبدیل چیست؟” را توصیه می کنیم. همچنین 7 نکته برای بهینه سازی نرخ تبدیل را بخوانید.

به عنوان مثال می توانید یک ویدیوی کوتاه در مورد نحوه کار با محصول یا نمونه ای که توسط شخص دیگری تست شده است یا توسط مشتریان خود تهیه کنید و در سایت آپلود کنید.

 

  1. وبلاگ نویسی در سایت های فروشگاهی را فراموش نکنید

 

گفتیم که افزودن توضیحات محصول تاثیر زیادی در سئوی سایت شما دارد. اما این مشکل نباید باعث شود که تمام توجه خود را روی محصولات متمرکز کنید و از وبلاگ نویسی غافل شوید. یک فروشگاه اینترنتی معتبر باید وبلاگی پر از محتوای مرتبط با محصولات خود داشته باشد.

با استفاده از قدرت وبلاگ نویسی می توانید مخاطبان بیشتری را به سایت خود جذب کنید. علاوه بر این، وبلاگ به شما امکان می دهد به کلمات کلیدی طولانی در پست ها اشاره کنید. در وبلاگ سایت می توانید مطالب مختلفی تولید کنید. به عنوان مثال:

مقاله ای با عبارت “بهترین هدیه برای آقایان” که در آن محصولات مرتبط با سایت خود را ارائه می دهید یا مقاله ای با کلمه “بهترین موبایل سال” که در آن پرچمداران برندهای مختلف را مقایسه کرده و در نهایت خرید را قرار می دهید. لینک برای مشتری پس از اهمیت وبلاگ در سئو سایت فروشگاهی غافل نشوید.

به عنوان مثال، اگر سایتی در زمینه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی دارید، مقالاتی در مورد روش های مراقبت از پوست، فواید ماسک صورت، عوارض هر یک از لوازم آرایشی و غیره، کاربران زیادی را به خود جذب می کند.

 

همه موارد سئو داخلی را انجام داده ام حالا په کار کنم ؟

ما با گروه دیگری از کاربران هستیم که همه چیز را در مورد سایت می گویند. اما باز هم چون به نتیجه ای که می خواستند نرسیدند. شکایت دارند. ما می پرسیم چه کلمه کلیدی را هدف قرار می دهید. می گویند: تلفن همراه، مدار داخلی و خارجی و... بخر! خب عزیزم اون جملاتی که میخوای صعود کنی رقابت قوی داره و انجامش راحت نیست. برای بالا رفتن، کارهای دیگری مانند تبلیغات گوگل و سئوی خارجی را انجام دهید.

موارد قبلی که گفته شد در مورد سئو داخلی یا داخلی سایت شما بود. لینک سازی یکی از کارهایی است که برای سئو خارجی انجام می شود. لینک ها به سایت های خارجی بر خلاف نتیجه خوب بسیار حساس هستند. تنها کافی است یک اشتباه کوچک و ادامه آن برای سایت شما جریمه و افت رتبه باشد. از جمله نکاتی که در ساخت لینک برای مطابقت با سایت باید در نظر گرفت موارد زیر است:

 

به طور کلی تعداد مشخصی لینک ایجاد نکنید

از سایت های اسپم و بی کیفیت لینک نگیرید.

معمولی باشید، مثلا یک لینک بدون فالو بگیرید

هر لینکی را با انکر تکست نسازید.

همه لینک ها را به یک صفحه در سایت ندهید.

در سایت هایی که به دامنه خود لینک پیوند داده شده اند،

یکی از روش های ایجاد لینک های خارجی یا بک لینک، قرار دادن آنها در سایت های معتبر است. که باید هزینه آن را بپردازند. یا در سایت‌های مرتبط با رشته شما، مانند سایت‌های سخنرانی، هر جا لازم است به خودتان مراجعه کنید. باز هم می گوییم هرگز از روش های لینک سازی که اسپم هستند استفاده نکنید. دوره این روش ها تمام شده است!

برای لینک‌سازی خارجی بد نیست به رقبای خود هم نگاه کنید. برای پیدا کردن این اطلاعات ابزارهایی مانند MOZ و ahref گزینه‌های بسیار مناسبی هستند. با فعال کردن این ابزارها، اطلاعات خوبی از تعداد لینک‌هایی که هر سایت گرفته است را می‌بینید. 

اگر دانش کمی در زمینه سئو دارید، بهتر است سایت فروشگاهی خود را به یک متخصص بسپارید.

تأثیر فوق‌العادۀ "سوشیال سیگنال" در سئو فروشگاه اینترنتی

سیگنال اجتماعی به چه معناست؟

یعنی کاربرانی که در پلتفرم های اجتماعی مانند لینکدین یا سایر شبکه های اجتماعی هستند، سایت شما را به پست شما لینک کرده اند. به این ترتیب، به افزایش رتبه سایت شما در نتایج کمک می کند.

سوشیال سیگنال نسبت به لینک بیلدینگ، خطرات کمتری دارد. پس بهتر است به مرور به سمت آن بروید و نتیجۀ فوق‌العادۀ آن را ببینید.

 

لطفا صبور باشید

سئو یک پروسه طبیعی و زمان‌بر برای برای بالا آمدن سایت فروشگاهی شماست. موتورهای جستجوی گوگل تنها بالای سر سایت شما منتظر ننشسته‌اند. آن‌ها باید بیش از میلیون‌ها سایت را بررسی کنند، تا اینکه بعد از مدتی به سایت شما برسند. بنابراین زمانی بیش از یکی دو ماه ممکن است طول بکشد.  این نیز مجموعه ای است که سال ها رتبه اول را در این زمینه داشته است زیرا همه چیز تحت کنترل ما یا شما نیست! تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که سعی کنید از نظر آنچه که بررسی می کنید بهترین در زمینه کاری خود باشید.

علاوه بر این، گوگل هر بار رویای جدیدی را برای ما در سر می پروراند و با الگوریتم های دیگر خود، باید همین موارد را دنبال کنید تا سایت خود کار کند.

به عنوان نکته پایانی این نکته را اضافه کنیم که اگر در زمینه رقابتی شدید تورهای داخلی و خارجی، فروش موبایل، حمل و نقل و ... هستید، علاوه بر اینها باید از روش های سئو مانند تبلیغات طلایی استفاده کنید. ; زیرا اکنون رقابت با این روش کار آسانی نیست.

 

کلام آخر

می دانیم که امروزه در هر حوزه ای تعداد زیادی وبسایت وجود دارد که اغلب آن ها نیز در حال فعالیت و تلاش برای رسیدن به رتبه 1 تا 3 در موتورهای جستجو هستند امــا آنچه که مهم است ماندن در لینک های برتر است زیرا پس از رسیدن به جایگاه و رتبه برتر هر لحظه ممکن است رقیب جایگاه شما را تصاحب کند.

در این مقاله سعی شد تا مسئله آموزش سئو سایت فروشگاهی بصورت مختصر بررسی شود، اما در صورت هر گونه سوال و ابهامی می توانید از طریق وبسایت خانوم سین نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

 





:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: